Mehtap TATLI - OKUL MÜDÜRÜ

ÖZGEÇMİŞ

Adana- Kozan´da doğdu.  İlk ve ortaöğrenimini Adana –Kozan’ da tamamladı.  2001 yılında Kafkas Üniversitesi Fen Edebiyat Bölümü Türk Dili ve Edebiyat Bölümünden mezun oldu. Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesinde Yönetim ve Organizasyon Bölümünde Yüksek Lisans eğitimi aldı.  Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni olarak İskenderun Arsuz’ da göreve başladı. Erzurum ve Adana’da çeşitli okullarda Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni olarak görev yaptı. 2019 yılında müdür yardımcısı olarak Beyceli Anadolu Lisesine atandı. Kılıçlı Anadolu Lisesi, Adalet Mesleki Eğitim Merkezinde kurucu müdür,  Kılıçlı Anadolu Lisesi, Şehit Mustafa Görenoğlu Anadolu Lisesinde de müdür vekili olarak görev yaptı. 2023 yılında Barbaros Borsa İstanbul Anadolu Lisesinde müdür olarak atandı. Bir erkek, bir kız iki çocuk annesidir.